Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
"Én úgy hiszem egyébként, hogy munkahelyeket nem fog megszüntetni, csak olcsóbbá teszi azokat"
Nehéz ügy, mert valószínűleg a munkáltatók egyedi önös (és akár rövidlátó) érdeke az, hogy 5x8-ban alkalmazzon fele annyi embert, mintsem ugyan annyit embert mint régen alkalmazzon kb. 3x6-ban. És persze a túl jó AI-val még könnyen jöhet az erősebb állami kontrol, ami miatt kevésbé számít a pórnép véleménye."És marad továbbra is luxus pl a kreatív szakmákban is a valódi kreativitás és hozzáértés, mert azt nem tudja majd helyettesíteni semmilyen gép."
Ez az emberek hiú reménye. Én is preferálnám, ha így lenne, de nem bízok benne. Ezek ugyan is nem "úgy" gépek. Pont nem úgy viselkednek, mint amit a gépektől megszoktunk. Újszerűek, és franc tudja, meddig érnek el. A kreativitás nem mágia.. az is csak "matek".
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi