Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Én már nagyon sokszor végigjátszottam a VII -t, együtt a Dirge of Cerberus -al, rengeteg órát töltöttem velük. A Crisis Core maradt ki egyedül a VII kiegészítéseiből, mivel nem volt PSP -m, és tulajdonképp a CC -n kívül nem nagyon láttam számomra érdekes PSP -s címet. Nemsokára fogom a CC -t pótolni. A mobil részekről pedig utánajárásos alapon informálódtam.
Ezen kívül mind a Last Order -t, mind az Advent Children -t is nagyon sokszor néztem, és nézem ma is meg. Megvan az alap AC, és az AC: Complete is blu-ray -en.
FF -el meg nem játszok végigrohanva, mindig minden részletre odafigyelek, és élvezem minden egyes percét.
Olvass vissza előbb mielőtt fogalmazol, mert mi épp Sident96 -nak adtunk tanácsot, mert megkérdezte, hogy milyen sorrendben álljon neki a VII -nek, illetve a kiegészítéseinek.
Mondom mégegyszer, rajongója vagyok a sorozatnak, és nem ma kezdtem el játszani velük.
VII -től felfelé az összes résszel rengeteget játszottam és játszok ma is ahogyan az időm engedi. Egyedül a FFVII CC, a VIII, és a XIII, XIII-2 maradt ki bizonyos okoknál fogva. (Nemsokára beszerzem a PS3 -mamat, és egy PSP -t is, majd hozzá a kimaradt részeket, újonnan. A VIII -t meg majd megérdeklődöm használtan, vagy hátha van valakinek bontatlanja, aki gyűjtő és eladná.
)Lényegtelen ilyen szempontból hogy cselekvőképes vagy nem, a játékok sajátossága az hogy ilyen módon "kapcsolódnak" egymáshoz a részek, hogy bizonyos nevek, szörnyek, és még sorolhatnám megtalálhatók minden, vagy majdnem minden részben. Sok mindent megemlíthetnék még, amit a sorozat részekről részekre átvesz a régebbi részekből.

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- ASUS TUF Gaming monitor 24 / 144Hz / 1ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezen kívül mind a Last Order -t, mind az Advent Children -t is nagyon sokszor néztem, és nézem ma is meg. Megvan az alap AC, és az AC: Complete is blu-ray -en.