Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Olvass vissza rendesen, mert elég erősen félreértelmeztél.

A VII -ről beszélünk, ami a Final Fantasy sorozat legösszetettebb része, az alapjátékon kívül több mellékrésszel, plusz animével (Last Order) és a filmmel (FFVII: Advent Children)Egyáltalán nem mindegy, hogy a VII esetében melyikkel kezdesz.
Például, hiába előzmény a Crisis Core, mindenképp az alap VII -el érdemes kezdeni, mert a CC a VII -t egészíti ki, így kapod meg igazán a történet kiteljesedésének az élményét. Ugyanez érvényesül a Dirge of Cerberus -ra is. A filmet meg aztán végképp nem érdemes a VII előtt megnézni. (Persze mindent lehet, de nem véletlenül így lettek kiadva a részek, érdemes megjelenés sorrendjében végigjátszani.)Erről szólt feljebb a beszélgetés, nem az összes FF játék játszási sorrendjéről. Egyébként a folytatásos részekre (X, XIII) ugyanez vonatkozhat, amit fentebb írtam.

Nem mellesleg nekem nem kell mondanod, hogy nincs jelentősége, mert rajongóként pontosan tudom.

A Final Fantasy játékok egyik sajátossága és különlegessége, hogy bár minden rész különbözik, vannak olyan nevek, amelyek minden, vagy szinte minden FF -ben szerepelnek. Az általad említett Cid -en kívül ott van még Bahamut, aki hol summon -ként, hol főellenségként jelenik meg a játékban. De ott vannak még a klasszikus szörnyek is: Tonberry, Cactuar, Behemoth, Malboro, Bomb, Omega (Weapon), és még biztos van amit még nem mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- ASUS TUF Gaming monitor 24 / 144Hz / 1ms
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest