- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
madgie #100975 üzenetére
Szerintem is a látvány az nagyon rendben van a TF filmekben.
Most itt nem a felhőtlen kamerarángatásra gondolok, hanem a CGI minőségre.
Pl én annó az első részt végig leesett állal néztem végig, hogy mennyire jól megcsinálták, mert nem lehetett észrevenni, hogy mi CGI és mi makett. Pl a kólámat sem ittam meg az egész film alatt.
Míg ugye vannak olyan filmek, ahol teljesen elüt a CGI a valós helszínektől.
Hogy ne is menjünk messzire lást az új xXx-et a szörfös jelenetet.Nah de persze ízlések és pofonok. Én szeretem mind az FF meg TF filmeket, meg is van mind szépen a polcon BD-n, és az új részeket is megveszem, ha megjelenik nálunk.
De én szerencsés vagyok mert mindenféle filmet megnézek és szeretek, legyen az vígjáték, horror, dráma.
Csak mindet ugye helyén kell kezelni, vannak szórakoztató filmek és vannak mélyebb tartalommal bírók.Pl én szeretek a haverokkal moziba járni közösen, 4-5-en, és utána meg megduálni a filmeket.
Meg ugye mindenki arra költi/tölti a szabadidejét, amire akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest