Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Vikthor #2261 üzenetére

Néha akcióznak. Októberben amikor mondtam, hogy jön egy nagyobb csomag Arrow, az innen volt amikor szinte az összes Arrow akcióban volt.

Gyakorlatilag ahogy nézem van nekik minden ami Európában elérhető. Nem mindig ők a legolcsóbbak, de ritkább kiadásoknál jellemzően egyáltalán nincsenek rossz árban. Mármint ha hozzáveszed, hogy nem 3 helyről kéne összerendelned a csomagot egyébként.

Kétszer rendeltem tőlük, mert tényleg azt veszem onnan, ami máshol nincs. Pro tipp: Vigyázz ISBNre, mert árulnak region At is, és a skandináv kiadásokon nincs mindig angol felirat. Viszont nekem van tőlük spanyol (Doberman) és francia (Intouchables) kiadásom is.

Jól csomagolnak, nekem jellemzően ide szokott érni a cucc 2-3 munkanapon belül, ami kb normál tempó. Arra ügyelj, hogy külső raktárnál ha több hetes szállítást írnak, akkor az annyi lesz (de bevárják a cuccokat). Még egyszer, én jellemzően azt szoktam tőlük rendelni ami tényleg nincs sehol máshol, úgy pedig ez szerintem teljesen oké.

Jaja, Arrow, Criterion, Eureka, Studio Chanal, meg egy csomo kisebb label.

[link] Curzon féle Tarr gyűjtemény elég jó áron van, azzal szemezek.

---

Egyébként a "Three Colors" triológiáról ugrott be amikor linkelted, én is megvettem pár hónapja :).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés