- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
envagyok #4661 üzenetére
A "bonyolult" plot alapján, akár a 9 évente leforgatott Before trilógia is lehet:
Mielőtt felkel a Nap
Mielőtt lemegy a Nap
Mielőtt éjfélt üt az óraAnnyi, hogy ha jól emlékszem, az első részben Párizs volt a helyszín és a megbeszélt találkozó (ami spoiler, hova tünt a spoiler tag? - le se írom..)
Az első részt amúgy, mint romantikus film, tudom ajánlani.
A három rész szerintem életkor függő, az első rész nekem visszahozta a 20as éveimet, és imádtam. A második talán túlságosan is színpadias és mesterkélt volt, nem is kedveltem, de a harmadik pont az aktuális életkorom és helyzetembe talált be.Ha pedig romantikus film, nekem ez egy nagyon nagy kedvencem: About Time
Van benne egy pici scifi a férfiaknak, nagyon sok romantika az asszonyoknak, és sok sok családi szál mindenkinek. -
Cs1csó
titán
válasz
envagyok #4661 üzenetére
Talán a Szerelem hullámhosszán bár ott valami olyasmi van, hogy az Empire State Building tetejére beszélik meg a találkozót mert ugye nem találkoztak még.
A LEGNAGYOBB kedvenc: Ház a tónál.
Vagy idősebb a főszeplő sőt a női főszereplő sem fiatal de piszok jó film: A szív hídjai (a jó öreg Clint Eastwood ilyet is tud! Meryl Streep pedig korunk legjobb színésznője)Az ócenájáró zongorista legendája
Nem klasszikus romantikus de valami elképesztő hatású film. a Viharos tengeren zongorázós rész filmtörténelmi.Szerelem a végzeten
Ebben van valami hasonló.
Nekem hatalmas kedvenc a Wicker Park biztos tetszeni fog a párodnak. Nem klasszikus szerelmes film egy ötletes csavar miatt végig lehet rajta izgulni.
Simán lehet kitörni a klasszikus vonalból pl. a Szenvedélyek Viharában.
Vagy az örök klasszikus a Szerelmünk lapjai
Holiday? Igaz inkább karácsonyi mint pl. az Igazából szerelem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OpenMediaVault
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged