- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
ŐŐő, még anno a fifa17-ben is volt WL play-off.
Abban mondjuk van igazság, hogy tényleg csak a legjobb játékosok vegyenek részt rajta, ellenben ugye nekünk is rosszabb lesz, hogy nehezebb lesz meccseket nyerni.
Kíváncsi vagyok, hogy be fogok-e tudni jutni, az utolsó wl-en már sima G2-t értem el a 21-ben, de ahogy nézem, a 22 most teljesen más.
Állandóan kinyírnak mindent. A 16-ban meta volt a body faint és az egyik 4 csillagos csel, erre a 17-ben mindkettőt kiherélték. Most ahogy nézem a nutmeget herélték ki a 21 után elsősorban. Hogy soha nem lehet konzisztens egy játék, komolyan...
Na majd ha beszerzem én is a 22-t, végigpróbálom kb. az összes cselt, hogy mi működik, lehet megint meta lesz a body faint

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest