- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Bekapcsolódva ez nekem sem egyértelmű.
Szóval megszerzel 1200 pontot rivalsban amivel regisztrálhatsz a play offra. ( Amúgy kapsz wl eredmény után is pontot, szóval ez eddig nem nehéz) Ott 9 meccsből 5-öt nyerni kell a hétvégi wl-hez. Aztán ott van 20 meccs. Addig tiszta, hogy ezt minden wl-hez meg kell csinálni (a 9/5-öt ami úgy nagyjából megfelel a gold2 szintnek) de ha nem sikerül akkor bukod a pontot és cserébe nem kapsz semmit, mert ez nem rivals még nem is wl.
Szóval ez igazából maradt 29 "wl" meccs amiből 9-et hétköznap kell lejátszani és lehet, hogy semmi rewardot nem ad.
A fentieket említve, a play off nem rivals alapján lesz, hanem összeengednek mindenkit, mint a régi wl elején.
Nekem nem szimpatikus az új rendszer, mert a heti meccsek száma nem csökkent, plusz én utálom a nyerj meg ennyiből ennyit érzést.
Ez egy kicsit összevissza lett, de ha jól értelmeztem akkor egy koca réteget ki akartak vonni a wl-ből, ami ha nem sikerül a play off akkor elég lehangoló lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest