Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Basszus első wl meccsen olyan heroikus győzelmet arattam. Első három kapuralovéséből ellenfél három gól, kettő távoli csavarás, kapus balfasz, ráadásul fullos csapat. Aztán két gólós hátrányból megfordítottam, pedig ilyenkor már sosem hozom vissza. Ami most bejonni látszik. Folyamatosan ha tehetem player lockal passzolok. Megzavarodik tőle az ai védelem és üresen maradnak játékosok. Persze van, hogy ameddig helyezkedek, az ai labdával elindul a helyezkedő játékosomnak háttal másik irányba. De ez még mindig kevesebb, mint amit amúgy elcsesz neked szándékosan helyezkedésben. Szóval a szándékos elbaszást ezzel kicsit lehet enyhíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest