Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Feljutottam div1be, stabilan 1900 skill felett voltam, de jo par plusz meccsbe kerulne rivalsban, hogy rank1 legyek, tekintve, hogy nem csak nyer az ember, annyit meg nekem nem ér, hogy +10 meccsem bennelegyen wl elott, igy is epp eleg hetvegere az a 30, plusz div3-div4ben a rank1 boven jo, ugyhogy a cel leesni odaig majd.
-
Nandinagy
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Alsóbb divben könnyebb elérni a rank1-t mint mondjuk div1-2-ben és sajnos a reward meg rohadtul nem több fenn mint mondjuk div4ben
Van erről táblázat, hogy divenként +5k azt hiszem a jutalom. Na most például hol játszol szivesebben: 60k értékű packért div4-ben vagy 70k-ért div2-ben? Szerintem előbbi mert ha div2ig feltudsz menni valószínű div4ben simán megversz bárkit. 1-2 héten én is csináltam de azóta rájöttem, hogy nincs kedvem derankolgatni szóval maradok div1ben. 
Gondolom nem direkt jut vissza hanem a sok győzelem miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Túraautó topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van erről táblázat, hogy divenként +5k azt hiszem a jutalom. Na most például hol játszol szivesebben: 60k értékű packért div4-ben vagy 70k-ért div2-ben? Szerintem előbbi mert ha div2ig feltudsz menni valószínű div4ben simán megversz bárkit. 1-2 héten én is csináltam de azóta rájöttem, hogy nincs kedvem derankolgatni szóval maradok div1ben.