Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Nem rossz Werner. Én mondjuk Aubameyang mögött Cam-ba játszattam. Úgy volt a legjobb teljesítménye. Mondjuk néha idegesítő helyzeteket hagy ki 4 es wf el. Inaki Williams meg 2wf el ugyan azokat beverte ellenem mindig.
ST be se rossz Werner ha nem akarsz nagy cseleket eltolni vele.Még IF Zaha ról annyit mondanék, hogy egy állat!
Ha szeretsz cselezni, akkor a csapatodban a helye. Nekem nagyon bejött. (Ma adtam el, mert készülök a pénteki PL Potm ra, játékosokkal. Vettem pár Kane-t, Laporte, Fabinho, B. Silva-át. Így a nagyobb ratinges lapokból.)
Ha bejön a amit néztem, hogy 50% al Son vezet akkor sbc be kellenek majd a nagyobb ratinges lapok. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha szeretsz cselezni, akkor a csapatodban a helye. Nekem nagyon bejött. (Ma adtam el, mert készülök a pénteki PL Potm ra, játékosokkal. Vettem pár Kane-t, Laporte, Fabinho, B. Silva-át. Így a nagyobb ratinges lapokból.)