Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
Köszi!
Biztos beválik, de az 5 védő meg a long ball már alapból ki van zárva nálam.
Viszont most toltam egy meccset, semmi custom taktika meg a chemistry is rossz volt, de sima 4-4-2-ben default instrukciókkal annyi ziccerem volt egy full pace BPL csapat (4-3-3) ellen, nyertem is 4-2-re pedig 40-es ping volt.
Nyilván nem találtam fel semmi újat, hiszen köztudott, hogy idén az egyik META a 4-4-2, de én sosem szerettem ezt a felállást, de meglepően szórakoztatóan tudtam játszani. Kontrák is ültek, de ha akartam a labdajáratást is meg tudtam oldani.
Erre a felállásra kéne egy új csapatot építenem, hogy a két CM valami labdaszerző védekezni is tudó állat legyen, de lőni is lehessen velük. Gondolok itt Kanté-ra, de nekem ő túl drága, viszont BL-es untrade Wijnaldumom van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- SzoftverPremium.hu
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest