Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, hogy a Fifában lehetséges-e az egyáltalán, hogy az ellenfélnek jobb kapcsolata legyen. Ha ő megnyom egy gombot, akkor meg kell várnia, míg hozzád is elér az adat, különben kb így látná a játékot.
Streamer-ek is mindig arra panaszkodnak pont, hogy a távoli/rossz kapcsolattal rendelkező ellenfelek miatt van delay náluk is.Tudom, volt már olyan sztori itt is, hogy beszélgetett valaki a meccs után az ellennel és azt mondta, nála nem volt késés. De ki tudja ő mennyire érzékeny erre, vagy mivel magyaráz bizonyos dolgokat.
-
Gatho87
tag
En voltam tavaly nyaron 2 hetig nemetben baratomnal "nyaralni". Annyira durvan mas volt a jatek, hogy ujra meg kellett tanulni jatszani. Annyira sima volt, gyors egyszeruen uberkiraly. Itthon 1 gigas netem van es egy fos volt ahhoz kepest. Itt ia olyan volt kb hajnal 3 fele.
-
Stylerr
addikt
Sok embernek már mindegy mit ír, csak tudja szidni a játékot, pedig szerintem inkább az ő tudásukon múlik. Fifa 15 óta minden évben jelen vagyok a Fifas közösségben és ebben a topicban, de ekkora méretű undorító megnyilvánulásokat nem láttam sose, pedig nem egy Fifa volt rosszabb ennél.

Olyan jól lehetne beszélgetni a taktikakrol és egyes lapokról, de sajnos csak a sírás és az okádás megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs