- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem jó játékos, nyilván alapból is kiemelkedő. Viszont, ha mondjuk leülne itt, az én xboxommal játszani, tuti nem lenne ilyen eredményes
attól még fényévekkel jobb, mint én vagy egx átlagos játékos. Csak érdekes, hogy engem most hétvégén is kidobott a játék, az egyiknél úgy, hogy még az ellenfél csapatát sem töltötte be. Így lett kapasbol 2 vereségem. Pedig semmi gond az internettel. Gondolom ez nem csak nálam fordul elő
Más: lesznek toty sbc-k is? Csakhogy érdemes - e magas ratinggel jatekosokat tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
attól még fényévekkel jobb, mint én vagy egx átlagos játékos. Csak érdekes, hogy engem most hétvégén is kidobott a játék, az egyiknél úgy, hogy még az ellenfél csapatát sem töltötte be. Így lett kapasbol 2 vereségem. Pedig semmi gond az internettel. Gondolom ez nem csak nálam fordul elő