Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
A WL rémálmok mellé odatenném még Pope-ot - és ide képzeljetek el egy véget nem érő, rettenet trágár káromkodást
Az a pali a játék szégyene, a maga 82-es ratingjével és a mindent elérő hosszú karjaival, szegény, ha tudná, hányszor elátkozzák naponta
A Rashford jelenség azért elképesztően dühitő, mert ha valaki jól tologatja a pályán (és vannak páran), akkor tényleg nem lehet lekövetni. És általában az őt használók a félpályáig visszafelé cselező, és konkrétan hosszú percig forgolódó playerek, amit értek én, meg minden, persze, miért ne tenné, stb., és bocs, ha valaki itt ezt tolja, de nekem ez nem foci, hanem ilyen szarakodás parádé ...
Végül ezen a héten is 17 winig jutottam (10 vereség mellett), ami mindössze egyetlen L-el több a múlt héthez képest. Most sokkal frusztrálóbb volt, hogy a vereségek eloszlottak és nem csak a végén jöttek. Idegileg is nehezebben birtam, a mélye az volt, amikor KDB futotta le a védelmemet _könnyedén_.
A két pick: Harit (itt mindhárom 81-es volt) és Hakimi, ami viszont egész jó
Velük toltam...Mbappé egy állat, élvezem még az emberfeletti mozgását, meg minden, de többre nem mentem vele, mint Zahával, szóval nyilván tudás, sokkal több higgadtság és koncentráció kellene hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Warships
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530, i5-8400H, Xeon E2176M, 16GB/256GB, Radeon (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Sony SRS-XB30 Bluetooth hangszóró
- DJI Osmo Pocket 2 + Kingston Canvas 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az a pali a játék szégyene, a maga 82-es ratingjével és a mindent elérő hosszú karjaival, szegény, ha tudná, hányszor elátkozzák naponta