Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
A szokásos 17 win-nel zártam a wl-t. Sajnos mindig 20-25 meccs marad vasárnapra, azt pedig képtelen vagyok koncentráltan végignyomni.
Baby Gullit volt új a keretben, üdítő volt, hogy végre kevesebb eladott labda volt középen. Ugyanakkor érdekes, hogy ennek ellenére is ugyanazt az összeredményt hozom le, amit minden hétvégén, függetlenül attól, hogy akár sokkal szarabb játékos van a helyén. (Nyilván egy fecske esete... de azért mégis valamit billenthetne a csapat teljesítményén). Ha ki tudok bukó nélkül szállni belőle, jön tesztre a régi nagy kedvencem, baby Blanc.
A két picken meg se lepődtem, kritikán aluliak voltak természetesen. (Zahavi és Belhanda)
Upgradek most adták: a mid Busquets (87), a csatár pedig Kane (88) lapjait dobta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest