Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy jó játékos de másfél év után látom azért a fejlődést.Most már stabil div.6 ban vagyok, de az online játék egyre inkább kezd nem érdekelni.Ha kikapok valakitől mert jobb, vagy elrontok valamit nem izgat fel, de ez egy kaptafás angol rúgd előre passzold be oldalról, állandóan játékot megállító, ha vezet ha nem, középkezdéses ügyeskedő, úgy felrúg hogy még mindig repülsz majmokat úgy ütném verném szívlapáttal 8 órában......az lenne a kérdésem hogy ezek magasabb osztályban is vannak, vagy csak a nemtudásomnak köszönhetem őket, mert így semmi kedvem lassan az online részhez, vagy Ti mit csináltok velük?Sajnos 8akat nem gurítok nekik de 3-ból 2 általában megvan aztán ki is lépek mert elég ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Macrodroid
- Google Pixel 10a – évismétlés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest