- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
Hozok egy kis helyzetjelentést nektek a mostani WL-mről.
Úgy indítottam, ahogy még korábban soha. 9 meccsből 8 győzelemmel inditottam. Péntek délután és szombat delelőtt jött ez a sorozatom.
Tudtam, hogy fognak jönni nehezebb, nehezített meccsek. Így is lett természetesen. Szombat délután 11 winnel és 6 vereséggel tettem le a kontrollert.
Jöhetett a mai etap, rögtön egy winnel, majd 4 bukóval. Itt már azt hittem elúszik minden. De szerencsére nem igy lett. 2 meccsel a vége előtt meg is lett a 17. winem. A maradek 2 meccs ajándék lesz 2 szerencsés játékosnak, mert a swap laphoz a következő WL részvételkor úgy is könnyedén meg lesz.A legtöbb vereség szoros, utolsó 10 percben kapott gólokkal, tizenegyesekkel elbukott meccsen jött össze.
Még par gondolat a csapat húzóemberéről base Puskásról. A WL előtt is szépen hoza a meccseket rivalsban(csak ott használtam), de amit a WL-ben művelt, arra nehezen tudok mit mondani, így jöjjenek a statok.
WL előtt: 16 meccs, 24 gól 10 gólpassz
WL-ben: 28 meccs, 48 gól, 23 gólpassz
Az alábbi csapattal játszottam:
Ebben a felállásban:
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Bittorrent topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Titan Quest II
- SörcsaPH!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Next Level Racing Motion Platform V3 - 1 év Garanciával
- XBox Series X 1TB + gyári kontroller, karcmentes újszerű, hibátlan, tiszta állapotban!
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Gigabyte GeForce RTX 4080 Super 16GB Gaming OC eladó SOK-SOK GARIVAL
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest