Hirdetés
- Pajac: Hawking
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok... Első meccs, valami mohamed ellen, természetesen mondanom sem kell: delay óceán, hátráltatás, stb. A gyereknek Aké és BELLERIN volt a 2 cb. Képes volt Bellerint CB-be rakni. 3x szereztem meg a vezetést, 3x egyenlített elképesztően átlátszó gólokkal visszapattanóból és hasonlók. Végül Rashford megmentett a 90. percben, de már felforrt az agyvizem.
Értem én, hogy manapság olyan világot élünk, ahol Mohamednek mindent szabad, én meg lassan egy fehér zoknit sem vehetek fel, nehogy sértő legyen. De mi az istenért kell ezt átvinni egy virtuális játékba? Egy játékba, aminek a gyártója elvileg minden évben kampányol és kiáll minden mellett, mindenki egyenlő és hasonlók. Csak én ezt egyáltalán veszem észre, mert a legtöbbször már el van döntve egy meccs attól függően, hogy te melyik országból játszol és még sorolhatnám.
Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Horgász topik
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest