Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- potyautas: Vizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Bohus84
üzenetére
Azt sajnos nem tudom. Pl. tavaly gedson ugye csoportkör után kapott de mivel a spurs meg a benfica is kiesett a nyolcaddöntőben spursos sem lett meg ugye nem is fejlődött
Szóval így nem tudom. Valószínűleg ha nem indul európai kupában a játékos új csapata akkor nem fejlődik tovább.
Ha meg mindkét csapat indul akkor amint fejlődik az új csapatba kerül és onnantól az számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval így nem tudom. Valószínűleg ha nem indul európai kupában a játékos új csapata akkor nem fejlődik tovább.