- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
Tegnapi wl-en G3-om meglett, ma meg elkezdtem a tokeneket...
ESP1-es csapatommal fél óra után megvolt, most váltottam, de nem is ez a lényeg...
Hanem hogy tényleg vannak olyan idióták akik akár képesek (lennének) végigjátszani a meccset. A normálisak egy gólig mennek, kilépnek!
Ezért is volt az ESP1-et fél óra alatt, most az ENG1-el szenvedek, mert nem képesek kilépni.
Most egy picit berágtam rájuk, lövök egy gólt, és ha nem lép ki és egyenlít, akkor fogom és én lépek ki!!
Így neki is döntetlennel számolja el!
Csak hogy egy kicsit gondolkodjon már el, ez egy friendly meccs, nem wl!!!A csúcs az volt mikor szeretett nemzetem akiket úgy szeretek, Bajer Leverkusen volt a jele, vezettem 1-0-ra, 1-1, aztán megint 2-1re vezettem, és nem lépett ki.
Nyomott, hajtott mint a disznó!!
Igazi nyomoronc aki nem bír veszíteni!
Persze a 2. félidő végén egyenlített, ki is léptem. Nem majd belemegyek egy hosszabbításba is, persze!!Bocs, hogy ezt megosztottam veletek, de picit dühös vagyok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- PayPal
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)