- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
Tegnapi wl-en G3-om meglett, ma meg elkezdtem a tokeneket...
ESP1-es csapatommal fél óra után megvolt, most váltottam, de nem is ez a lényeg...
Hanem hogy tényleg vannak olyan idióták akik akár képesek (lennének) végigjátszani a meccset. A normálisak egy gólig mennek, kilépnek!
Ezért is volt az ESP1-et fél óra alatt, most az ENG1-el szenvedek, mert nem képesek kilépni.
Most egy picit berágtam rájuk, lövök egy gólt, és ha nem lép ki és egyenlít, akkor fogom és én lépek ki!!
Így neki is döntetlennel számolja el!
Csak hogy egy kicsit gondolkodjon már el, ez egy friendly meccs, nem wl!!!A csúcs az volt mikor szeretett nemzetem akiket úgy szeretek, Bajer Leverkusen volt a jele, vezettem 1-0-ra, 1-1, aztán megint 2-1re vezettem, és nem lépett ki.
Nyomott, hajtott mint a disznó!!
Igazi nyomoronc aki nem bír veszíteni!
Persze a 2. félidő végén egyenlített, ki is léptem. Nem majd belemegyek egy hosszabbításba is, persze!!Bocs, hogy ezt megosztottam veletek, de picit dühös vagyok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- LEGO klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)