Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dollarZ18
tag
Nekem most jól sikerült a kezdés a WL-ben. Jelenleg 7 meccs 7 győzelem. Idáig mindig megálltam 14 győzelemnél. Így sokkal könnyebb kezelni a stresszt, vereséget. Általában marad legalább 5-10 meccs Gold 3-ban, de inkább hagyom a francba.
Div1-ből is derankoltam Div4-be. A friendlies játszhatatlan volt a Div1-es gyökerek ellen.
Íme a csapat:
Én nem vagyok híve az állandó csapatépítésnek minden hétvégére. Ez a csapatom a játék kezdete óta (Militao volt Kounde helyett korábban). Szinte mindenki frist owned.
Viszont a padon ott van még IF Werner (pick), untrade Kante, OTW Hakimi (OTW pack), Atal (SBC). Mostanában őket használom csereként, és sokszor visszahoznak meccseket vert helyzetből. Kante / Werner miatt erősen gondolkozok valami új formáción, jó lenne beépíteni őket. Jelenleg van 2,5 millió coin, valahogy ki kéne húzni TOTY promóig ezzel a csapattal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 4K PS5 Szimulátor Szett
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Új 2K Gamer PC Ryzen 7 8700F/RTX 3080 10Gb/16 - 32Gb DDR5/1Tb NV3 NVME SSD/2-5Év gari
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i7-12850HX 16C / 32-64GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU
- Shelly Plus Plug S okos konnektorok eladóak (8 darab)
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest