Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van itt olyan "kolléga" aki magyar zászló alatt "best" csapatnéven játszik?
kb. negyed 1 kor játszottam vele DR meccset. úgy lealázott, hogy a 70. percben ki is léptem. Azt szeretném megkérdezni, hogy nála mi volt a taktikai beállítás, mert nálam fast build meg előre tolt védelem és mégse mozogtak a játékosaim.
támadásnál, mintha mindenkinek stay back lett volna beállítva. persze az ellenfélnél mindenki védekezett, mindenki támadott.
ez hogy van, hogyha mind a ketten magyarok vagyunk úgymond m ind a ketten messze a szervertől (ahogy itt sokan mondani szokták) és mégis nála minden működött, nálam meg semmi. szinte csak azok a játékosok mozogtak, akiket én irányítottam egy fast build beállításnál.én ebből azt veszem le, hogy ezen a meccsen az EA őt húzta ki győztesnek, neki kellett ma nyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest