Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van itt olyan "kolléga" aki magyar zászló alatt "best" csapatnéven játszik?
kb. negyed 1 kor játszottam vele DR meccset. úgy lealázott, hogy a 70. percben ki is léptem. Azt szeretném megkérdezni, hogy nála mi volt a taktikai beállítás, mert nálam fast build meg előre tolt védelem és mégse mozogtak a játékosaim.
támadásnál, mintha mindenkinek stay back lett volna beállítva. persze az ellenfélnél mindenki védekezett, mindenki támadott.
ez hogy van, hogyha mind a ketten magyarok vagyunk úgymond m ind a ketten messze a szervertől (ahogy itt sokan mondani szokták) és mégis nála minden működött, nálam meg semmi. szinte csak azok a játékosok mozogtak, akiket én irányítottam egy fast build beállításnál.én ebből azt veszem le, hogy ezen a meccsen az EA őt húzta ki győztesnek, neki kellett ma nyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest