- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachoHUN
senior tag
Ááá, de szar "gyenge" játékosként a WL-ben, nem full meta csapattal tolni. Idegeimre megy megint a játék, pedig próbálok nyugodt maradni.
Két nagy highlight-ja volt ennek WL-nek számomra:
1, Valahol a közepén, volt egy hét meccses vereségsorozat. Annak a legutolsó meccsén, 5-1-es hátrányból egyenlítettem, majd a hosszabbításban vezetést is szereztem, de végül 11-esekkel buktam. Viszont ez hozta meg a lendületet ami végigvitt az utolsó meccseken, elég jó arányban győzelmekkel.2, Az utolsó meccsen borzalmasan kezdtem, két hibámból két gólt kaptam. 8. perc, majdnem ki is léptem. De eszembe jutott az 1-5-ről egyenlítés, és maradtam. Első félidő végére sikerült az egyenlítés, a másodikban pedig a győzelem is meglett.
Ezzel 14 win és gold 3 meglett az utolsó meccsen.
Csapat:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -20% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs