Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Szerencsére nekem a patch óta nagyon megy a játék

Hét elején raktam össze egy viszonylag low budget csapatot, olasz-francia liga hibrid.
Hihetetlen, hogy milyen jó ár/érték arányuk van ezeknek a játékosoknak. Végül is egy Rashford árából szinte kijön az egész csapat. Egyetlen hátránya a csapatnak, hogy nincs 5* skiller játékos, de nekem ez nem annyira fontos.
4-3-2-1 felállásból indítom őket full chemen, ingame pedig 4-4-2 vagy 4-2-2-2. Így helyezkednek el a pályán:Navas
Hakimi - Marquinos - FB Koscielny - IF Amavi
IF Florenzi - Nainggolan
Dybala Insigne
Ben Yedder - MertensNagyon gusztustalan kis csapat. Egyelőre veretlen vagyok velük 7 meccs után rivalsban, 900 pontról felvittek kb. 1050 környékére.
Védekezésnél "pressure on heavy touch", támadásnál balanced. Szélső vedőkön stay back, többit mindenki saját ízlése szerint állítgathatja. Esetleg az egyik CM-en lehet még stay back - cover center.
Támadókon hunter van, Florenzin anchor, Hakimin backbone, a többin pedig shadow.Nagy erőssége a csapatnak, hogy mindenki viszonylag jól passzol és jól lő, valamint nagyon agilisak. Sima húzogatással vagy agile dribblinggel is nagyon meg lehet zavarni a védelmet. Dyabalaval és Insignevel pedig bátran lehet messzebbről is elereszteni egy-egy finesset, ha pedig valamelyik CM-re jön ki a lövés akkor el lehet velük is vállalni, mert mindketten jól lőnek távolról.

Yeddert és Mertenst nem kell senkinek sem bemutatni. Ha az angol bajnokságban játszanának minimum 5x ennyibe kerülnének.
A védelemről sokat nem tudok írni, biztos lehet találni náluk jobb védőket, de amíg egy Joe Gomez 150K, addig nincs miről beszélni. A belső védőpáros elég stabil, Koscielny sajnos már nem kirakható, de helyette Kimpembe is megoldás lehet. Kapusokról pedig értelmetlen vitatkozni, többnyire szar az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest