- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slengi
csendes tag
válasz
Gatho87
üzenetére
Nem a kontrával és a letámadàssal van a bajom hanem hogy màst nem is akarnak játszani. Sablonos igy az egész. Rendesen feldob ha valaki jól játszik még ha ki is kapok. De a meccsek 90 százaléka ping-pong. Nem nyomkodom izombol a gombokat mint egy fogyatékos hogy azonnal visszaszerezzem a lasztit. Ezért vagyok ahol vagyok. Nem azért van nálam sokat a labda mert hátrafelé passzolgatok hanem mert nem kell a gyereknek. Vár a kontrára hogy hibázzak 90 percen keresztül. Inter-Barca majdnem minden meccs. Öreg vagyok,lassu a kezem már a szemem sem a régi plusz nem játszom olyan sokat,nemtom simán a 8embert a 16on belül kicselezni. Ezért nem is nagyok az elvárásaim magammal szemben,csak kicsit lehetne szinesebb a játék. Fifa 98 ota tolom egy-egy év szünettel. De gyerekként én is fanatic voltam ezért megértem a fiatalabb korosztályt. Csak én mellette a focit is imádtam, sztm itt a jatekosok fele soha nem focizott. Ezért van ez a szaladj ki a monitorbol is ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- Üzleti vita és megbeszélés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Dell Pro 14 Premium U5-236V 16GB 512GB SSD FgrPr W11 Pro
- Dell Pro 14 U5 235U 16GB 512GB SSD FgrPr & SmtCd W11 Pro FHD laptop
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5500 / 16GB DDR4 / GTX 1660Ti 6GB / 512GB SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest