Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: R.I.P.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gatho87
tag
Nem vagyok a kontrazas hive, de az is gusztustalan mikor tartogatjak a labdat, huzogatjak hatrafele es mikor rajta vagy nem veszi el, vagy ha elpiszkalod akkor is nala marad vagy visszapattan. En szeretek kipasszolgatva jatszani pl. De kontra is szokott lenni, amikor megunom ezt a hatrafele huzogatast. Es persze akkor nem is beszelek a letamadasrol, mert 80% azzal szerencsetlenkedik, ilyen pressure olyan pressure, erre meg a 4 passzbol a 16snal van a labda taktika jo, mert elhagyjak a postjaikat a vedok. En pl noob vagyok div 3 alja, de az hogy tegnap 6ot vesztettem zsinorba, ma meg 8at nyertem egyet vesztettem, megint nonszensz. Szal arra celzok, tegnap semmi sem ment be, mindent elpasszoltak, elhagytak a postot,minden visszapattant stb. Ma meg normalisan lehetett jatszani. Es semmit nem valtoztattam. Ezzel van itt a fo problema, aztan azzal, hogy a fogyatekosok csak igy ervenyesulnek, hogy szaladnak es visszapattan es gol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest