Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Sziasztok!
Remélem, jó topikba írok.
A FIFA 21 vásárlásával lenne 1-2 kérdésem, csak hogy biztosan meggyőződjek a dolgokról.
Ezer éve nem vettem meg a FIFÁT (a régi PC-m gyengus volt hozzá), de most úgy döntöttem, hogy megveszem. Ahogy látom, 18-20 ezer Ft-nál kevesebbért nem adják sehol. Szerintetek érdemes megvárni a november végi black fridayt? Le szokott olyankor menni a játék ára legalább olyan 15.000 Ft-ig?
Bocsi a hülye kérdésért, de ha a bolti dobozos verziót veszem meg, akkor is tudok vele Streamen/Originen meg alapvetően online játszani? Látom többfélét lehet rendelni, engem az a verzió érdekelne, amelyikben van Ultimate Team.
Puskás Öcsi bácsit megszerezni esélytelen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- Linux kezdőknek
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezer éve nem vettem meg a FIFÁT (a régi PC-m gyengus volt hozzá), de most úgy döntöttem, hogy megveszem. Ahogy látom, 18-20 ezer Ft-nál kevesebbért nem adják sehol. Szerintetek érdemes megvárni a november végi black fridayt? Le szokott olyankor menni a játék ára legalább olyan 15.000 Ft-ig?