Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
Sziasztok.
megvettem eletem masodik fifajat. Champions edition, de csak azert ugyanannyi volt mint a sima kod
Div 3-ba rakott.
Igaz budget csapattal tolom, de miert van az, hogy nyerek neha4-0-ra aztan ugyanigy kikapok. Nyilvan szar vagyok, ezt vallalom, de a 90+ os jatekosom lefutja thiago silva. Vagy peldaul 2 meteres passz mellemegy.
elkezdtem wlt (2meccs eddig) es az egyik meccsen sima ball rollba elesett kb a jatekosom. Illetve Van Dijk all egy helyben es nezi az egeszet. Masik meccsen meg magatol szerel kb. Ez valami taktikai instrukcio elallitodik vagy miert van? Igazabol nem is tudom , hogy lrobaljam fejleszteni a kis budget csapatom, mert egyszer siman nyerek tobb gollal utana meg tenyleg kb meteres passzokat sem tudok. Persze mondom nyilvan nem vagyok jo , de hogy egy hazapasszt az ellenhez rug azt nem ertem, hogy tudnam kijavitani, vagy fejlodni ne legyen. Xbox amugy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Div 3-ba rakott.