Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
legalább megnyugtató nekem mindegy kikkel játszok nem lennék pay to win.
Nem szeretek ilyet írni hogy valaki nem jó mert nyilván én nem vagyok jó elsősorban. De akkor is ezektől a lapoktól már azt várom, hogy mindig jó helyen legyen, mindig jól induljon, ha passzot nyomok akkor is odamenjen a labda ha fejen áll és ha rúgok akkor azt legalább úgy rúgja el hogy érződjön. Persze nyilván ez irreális amit felsoroltam de akkor is
Eredményesség és játékélmény szempontból semmit nem jelentettek ezek a pim ikonok a korábbi futties és egyéb lapokhoz képest. Teljesen feleslegesnek értem mondjuk Dybalát padoztatni Pele miatt, vagy akár Messit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Gaming notebook topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone X 64Gb akku 100%
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest