Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
legalább megnyugtató nekem mindegy kikkel játszok nem lennék pay to win.
Nem szeretek ilyet írni hogy valaki nem jó mert nyilván én nem vagyok jó elsősorban. De akkor is ezektől a lapoktól már azt várom, hogy mindig jó helyen legyen, mindig jól induljon, ha passzot nyomok akkor is odamenjen a labda ha fejen áll és ha rúgok akkor azt legalább úgy rúgja el hogy érződjön. Persze nyilván ez irreális amit felsoroltam de akkor is
Eredményesség és játékélmény szempontból semmit nem jelentettek ezek a pim ikonok a korábbi futties és egyéb lapokhoz képest. Teljesen feleslegesnek értem mondjuk Dybalát padoztatni Pele miatt, vagy akár Messit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 512GB 98% Akku! Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Radeon RX 9000-es széria
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia RTX 5000-es széria
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest