Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Épp ez az. Mindenkinek hasonló csapata van, vagy jobb... De két hete kb 90%ának jobb volt az enyémnél. Persze, továbbra is mondom, hogy attól valaki nem lesz sokkal jobb mert jó csapata van, de anélkül nehéz (főleg még távolabbi szerverrel),sőt szinte lehetetlen. És nem a cselekben. Mert azt ha jókor nyomod, akkor valszeg mindegy kivel csinálod csak 90+ pace kell, hanem a passzok és a helyezkedés, a védekezés, a lesvonalon maradás vagy elfutás és hogy hova csorognak mindig a labdák. Én szerintem aki akkora király egész évben, majd a végén gyengébb, pont akkor amikor csapatok szintjén a legkiegyenlítettebb a mezőny...az lehet hogy a jó csapata (sok időt pénzt ölt bele, szerencsés volt) miatt extra év közben. Amúgy pc-n játszom. Egy új acc nem volt (ezek feltételezhetőek a csapatokból), és egy Silver próbálkozó volt. Senki nem adott le meccset. Egy gold játékost nem láttam. Olyanból volt pár aki csak team of season playerrel ment. Őket meg is vertem aránylag simán. Amúgy ha hobbi játékosok nem játszanak már, akkor pont hogy erősebb a mezőny. Kevesebb gyenge playerből könnyebb gyengét adni. Amúgy ha jó csapatod van szinte kötelező a presst valamilyen módon használni. Az már szinte megnyeri a meccset. Gyengébb csapat ellen sorra szereztem a labdákat a 20 méterre a kaputól, de ha neymar pelé ronaldo... Akkor egyet sem. Pedig a vicces, hogy nem ők passzolják a labdát xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- iPad topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Synology DS918+ NAS (8GB RAM), gyári garanciával 2026.08-i, számlával, dobozában eladó.
- Samsung S25 Ultra 12/512GB Titanium Grey
- Új Dobozos HP 17-cp Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -35% AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16/512 FHD
- AQUA Computer Ultitube D5 100 + 120mm fan mount
- Nintendo Switch OLED, V2, V1 Joy-Con pár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest