- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tegnap kb. 3 óra alatt megcsináltam majdnem a felét Atalnak úgy, hogy a 2. félidőkben már csak le volt rakva a kontroller és csináltam az egyéb dolgaimat közben. Holnapra kész is lesz, pedig mindhárom nap dolgozok mellette.
Nyilván későn lett kiadva a lap, ezt mondtam én is, de ha nem játszik már valaki, akkor nem is zavarja, aki meg játszik még, az lazán ki tudja húzni. Kb. egy hét alatt magától meglenne még rivalsben is, ha valaki csak azt játszik.
Nem volt nehéz a summer heat Mendy? Hát ezzel azért vitatkoznék, például:
- Score an outside of the box goal in two separate Rivals matches using French players with minimum four stars skill moves and minimum five stars weak foot with 87-rated Summer Heat Mendy in your starting squad.
- Score using 89-rated Summer Heat Mendy in four Rivals wins.
- Assist using 89-rated Summer Heat Mendy in 10 separate Rivals wins to earn 93-rated Summer Heat Mendy.Ezekből egy-egy feladat önmagában melósabb, mint most a teljes Atal, és ez még csak egy része

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest