- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
"It looks as though the Summer Stars promo will operate as a Team of the Group Stage type squad, as it appears to be based on performance.
A passage from PlayStation's FIFA 21 page reads as follows:
The top individual performers during this month of play will be featured in Summer Stars, where eligible players will receive large permanent upgrades based on how they compete for their team."Ha az EB (és Copa) csoportkörben nyújtott alakítások alapján lesznek új kártyák, akkor nem igazán tudom ki jöhet. Németek-franciák biztos nem nagyon (vicces lenne, ha pl. Mbappe kapna
) , belgák már voltak a FOF promóban, drágább lapok közül talán olaszok meg spanyolok jöhetnek (bár a spanyolok sem hengereltek a csoportkörben). Mondjuk egy durva Pedri vagy Busquets lap még érdekelne 
A Copát annyira nem követtem, nem tudom ki nyújtott kiemelkedőt . Messi mondjuk az utolsó meccsen elég jó volt, de nem hinném, hogy kapna a TOTY/TOTS lapjánál jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gaming notebook topik
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) , belgák már voltak a FOF promóban, drágább lapok közül talán olaszok meg spanyolok jöhetnek (bár a spanyolok sem hengereltek a csoportkörben). Mondjuk egy durva Pedri vagy Busquets lap még érdekelne