- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
jatszottam mindkét verziot. Szerintem annyira minimalis a kulonbseg, hogy ha valakinek elakarod mondani, akkor jobb valami videot keresni,ami mutogatja a kulonbséget annyira minimalis. Én talán a hálót tudom mondani meg az uj gol animacio a végén ugye, de az meg nem a nextgen miatt van ugye
Azért ettol nagyobb kulonbseg okkal elvarhato szerintem. PES-nél majd kiderul mire futotta az egy év kihagyás a nagy "fejlesztéshez" bár a grafika nem minden, a körités miatt ugyis a fifa a nyerő.Ezt értem meg tudom hogy mukodik, de régebben nem UT alatt mentek a versenyek ugytudom, talán az jobb volt. Bár ott meg az a gond, hogy mindenki ugyanazzal a pár csapattal jatszott, nem mintha 90%-ban itt ne ugyanaz lenne. Igazából erre nem is tudok jo megoldást jelenleg mi lenne jo.
Azt viszont már több helyen láttam leirva, hogy elvileg nem 30 meccs lesz a WL. több részlet nincs egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért ettol nagyobb kulonbseg okkal elvarhato szerintem. PES-nél majd kiderul mire futotta az egy év kihagyás a nagy "fejlesztéshez" bár a grafika nem minden, a körités miatt ugyis a fifa a nyerő.