Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
jobbra húzó kontrollerhez: az enyém is beszart. PS5 kontrollerrel játszok PC-n, nagyon kényelmes, teljesen megszoktam, de pár napja balra húz, meg néha össze-vissza

Elég szomorú, hogy eddig bírta.. mondjuk még garanciális, úgyhogy szerintem megy vissza, de az a baj, hogy más kontrollerrel már szinte képtelen vagyok játszani. Van itthon egy XBOX One kontroller is, hát totál szokatlan, nem tudtam vele normálisan játszani.
Úgyhogy lehet kénytelen leszek venni még egy PS5-öset amíg ez javítás alatt lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 13"+
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- Dell Latitude üzleti laptopok - Áfás számlával - 1 év garancia
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 17"+
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest