Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nekem is "szar" játékosokat dobott. Ez a 30k-s Rodrigo a legnagyobb amit nyitottam. Rajta kívül egy Ndidim van aki még ér valamit. Aztán Rodri, totw orosz csatár és Leno. Hiába van pár másik 83-84-esem, ők nem érnek semmit. MM kész, 2 advanced megvan. 1 mondjuk még hátravan, de ahhoz kellene a pénz, mert nullán vagyok. Eladogatok mindenkit, maradék advanced sbc-t megcsinálom, meg még az új marqueet. Aztán ha azokból se jön semmi akkor hagyom, egyelőre.

lemezesen megveszem pár hónap múlva
Na, én is ezt tervezem. Májusban meg ha bekerül EA Playbe, lehet továbbadni a lemezt, úgyhogy olyan sokat nem is bukok rajta. De remélem az új CoD jó lesz és akkor lehet meg sem veszem.

Új hozzászólás Aktív témák
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest