Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Felesleges idegeskedni
Az a baj, hogy ebben a formában ez rosszabb mint a 20 meg a 19. A 19ben legalább tudtad, hogy mindenki vagy beadásra vagy huss és pöccre fog játszani

A 20ban meg a forgolódás és a low driven vagy 5 weakes csatárral a rövidDe ez a mostani letámadós szar full random. Nem tudom mikor fog épp valamelyik segghülye játékosom elcsúszni vagy hosszan átvenni egy labdát vagy szándékosan rossz helyre passzolni.
Támadás ugyan ez. Próbálom én is az indítást de hiába 3 sebességgel gyorsabb a játékosom ha akkora kretén, hogy folyamat a védő seggébe fut bele
A szélsők össze vissza rohangálnak keresztbe amivel rámhozzák azt a védőt is aki nincs rajtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Micro Four Thirds
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Eladó HP HyperX Cloud Orbit S gaming headset
- Eladó Sound Blaster zx hangkártya
- Eladó ASUS GeForce RTX 3090 Ti 24GB GDDR6X OC (ROG-STRIX-LC-RTX3090TI-O24-GAMING) Videokártya
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az a baj, hogy ebben a formában ez rosszabb mint a 20 meg a 19.