Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Engem csak az alapvető játékmechanika bosszant fel. Tök jó meccseket játszottam, jól megy a játék az ellenfelek is jók erre jön egy silver1es gyerek 0 skill,0 tudás full pressure+védekezése annyi, hogy utánam csúszkál. Leszarnám csinálja mert az ilyeneknek mindig ötöt rúgok. De ha olyan a játék akkor folyamat a balfasz passz animációt csinálják a játékosok amivel letud szerelni még a passz előtt mert olyan lassan csinálja. Meg ott van ez, hogy a védőim direktbe neki adják vissza hiába van 4-5 üres opció ami felé nyilvánvalóan nyomom.
Hozzáteszem ennek ellenére is nyerhető meccs lenne ha nem megyek el fejben és rontok el 2 ziccert is. Tehát végeredményben is az én hibám az egész. Elitet el is felejthetem amíg ezeken nem tudok túllépni
Még csak kontrázni sem tudok mert 8 méter hátrányból beér
Az ilyenek ellen állítottam be most egy 4312 taktikát és semmi mást nem fogok csinálni csak 9 emberrel védekezni aztán a 2 csatárnak meg lövöm előre az r1+háromszöggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest