Hirdetés
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Tehát az elit játékosnak megéri a WL, meg annak aki fejlődni akar, aki meg a fociért játszik a focis játékkal koca/hobbiszinten, annak meg kevésbé való. Érthető, mert aki komolyabb szintet képvisel, az többet is játszik.
Azt viszont nem értem, hogy képesek 25-30 győzelmekre. Szóval néha van hogy elmegy a net, valaki felhív telefonon, gól előtt megszakítja az ellen, vagy nekem egyszer olyan volt hogy 6 kapufát lőttem egy meccsen és hiába vezettem 5-1-re, kikaptam 6-5-re mert lejtett a pálya, a szkriptelt gép döntötte el a meccset, nem pedig a "tudás".
A composure (jelentése: higgadtság) stat miben mutatkozik meg szerintetek? A 93-as composure ST képes 5/0 lenni nem rosszul eltett ziccernél, ahogyan a 89-es CAM is képes egy csomó, elvileg jó helyre passzolt labdát nevetséges módon elszórni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen egeret válasszak?
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt viszont nem értem, hogy képesek 25-30 győzelmekre. Szóval néha van hogy elmegy a net, valaki felhív telefonon, gól előtt megszakítja az ellen, vagy nekem egyszer olyan volt hogy 6 kapufát lőttem egy meccsen és hiába vezettem 5-1-re, kikaptam 6-5-re mert lejtett a pálya, a szkriptelt gép döntötte el a meccset, nem pedig a "tudás".