- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Nem tudom mit gondoljak erről a játékról... Egész héten vártam a hétvégét, hogy új Renato kártya de fasza lesz a játék kurva jól ment mostanában, jöttek a gold1k is+div1 rank1. Úgy voltam vele a kötelezőt most is hozom aztán hátha nyitok valami 4 100k+-os packból.
Ehhez képest 1 DNF(net sara nem a játéké)+1 játékfagyás úgy, hogy 13650 pontom lett volna ha lemegy az a meccs. Így nyilván elestem a div1 rank1től is.
Nem tudom mi változott múlthéthez vagy azelőtti héthez képest de életem legrosszabb fifás élménye volt.
Konkrétan bármit csináltam,bárhogy lőttem képtelen voltam gólt lőni. [link] [link] A másodiknál ráadásul én nem nyomtam olyan lövéserősséget+elhúzta a gyerek a hosszúba a kapust.
Ezek a kapott gólok mik?
[link] [link] Azon túl, hogy aura van a játékosaik körül 0 szögből? rövidbe? Most komolyan?
De ami a legidegesítőbb az a védekezés. [link] Akanjinál nem nyomtam szerelést mert tisztában voltam vele, hogy háromszögezni akar. Mit csinál a gép? egy full kamu teljesen felesleges szerelő mozdulatot amivel esélytelen vagyok visszazárni.
Utána Benderrel hiába nyomkodtam a szerelést szintén csak állt egy helyben

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 14 - 128 GB - feher (308) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest