Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Játszi könnyedséggel szoktam ezeket kijátszani. Annyi a különbség, hogy vagy a szerver van 0-n vagy a netem. A netemre tippelek mert most vidéken vagyok telekommal(érdekes módon ez sokkal stabilabb volt mint az albérletes digi). Sose okozott gondot kijátszani ezt.
Védekezni iszonyat jól tudtam múlt héten is azért kezdtem 14-2-ben meg igazából most egy meccsen a profi gyerek ellen is nem hiába lett 0-0.
A többi meccsen gomb nyomás nélkül kilépkednek a védőim(ez a legidegesítőbb),a támadóim folyamat keresztbe kocognak,mindenkim ellökik holott Atal és Reus is kifejezetten erős fizikailag amit a jó meccseken bizonyítanak is.Az összes ellenfelem 2 csatárral áll fel és annyit csinál, hogy háromszögezik velük
Ebből sosem kapok gólt mert roppant egyszerű levédekezni. Na most képtelen vagyok levédeni mert akiről leváltok az a védő elkezd hülyeségeket csinálni 
10-2-ről 10-10-ben állok
Hetek óta 13-3,14-2,15-1 meg hasonlókban kezdek. Reális eredmény
Renato egyébként fullos középpályás ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Call of Duty: Warzone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ebből sosem kapok gólt mert roppant egyszerű levédekezni. Na most képtelen vagyok levédeni mert akiről leváltok az a védő elkezd hülyeségeket csinálni
Hetek óta 13-3,14-2,15-1 meg hasonlókban kezdek. Reális eredmény