- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Játszi könnyedséggel szoktam ezeket kijátszani. Annyi a különbség, hogy vagy a szerver van 0-n vagy a netem. A netemre tippelek mert most vidéken vagyok telekommal(érdekes módon ez sokkal stabilabb volt mint az albérletes digi). Sose okozott gondot kijátszani ezt.
Védekezni iszonyat jól tudtam múlt héten is azért kezdtem 14-2-ben meg igazából most egy meccsen a profi gyerek ellen is nem hiába lett 0-0.
A többi meccsen gomb nyomás nélkül kilépkednek a védőim(ez a legidegesítőbb),a támadóim folyamat keresztbe kocognak,mindenkim ellökik holott Atal és Reus is kifejezetten erős fizikailag amit a jó meccseken bizonyítanak is.Az összes ellenfelem 2 csatárral áll fel és annyit csinál, hogy háromszögezik velük
Ebből sosem kapok gólt mert roppant egyszerű levédekezni. Na most képtelen vagyok levédeni mert akiről leváltok az a védő elkezd hülyeségeket csinálni 
10-2-ről 10-10-ben állok
Hetek óta 13-3,14-2,15-1 meg hasonlókban kezdek. Reális eredmény
Renato egyébként fullos középpályás ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Androidos fejegységek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebből sosem kapok gólt mert roppant egyszerű levédekezni. Na most képtelen vagyok levédeni mert akiről leváltok az a védő elkezd hülyeségeket csinálni
Hetek óta 13-3,14-2,15-1 meg hasonlókban kezdek. Reális eredmény