Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Bő egy hetet (kb 100 meccs) teszteltem, mbabu és Boateng társaságában. Több formációt próbáltam, de megmondom az őszintét arra jutottam, hogy tök fölösleges extra coint védelemre költeni. Nem mondom, voltak jó megmozdulásai, de amíg még mindig Varane&Mendy meg Tomori&Gomez levesz a pályáról, addig semmi értelme ezen agyalni. Szebb lesz a csapat (szép színes), de jobb nem. Én el fogom adni, helyére jön Klostermann egy hétre Bender mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest