Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Szerintem ez nem ilyen egyszerű..
Mendy alacsony. A gold lapja sem azért nem játszik senkinél cb-t ellentétben Walkerrel mert ne lenne alkalmas a statja. Szimplán 4-5 centivel alacsonyabb mint minden más szélsővédőből lett középső védő. Ha csak nem emelnek a magasságán akkor maximum 5 védős felállásban tudom elképzelni középső cbnek 
Egyébként azt, hogy kik lesznek ott a meta játékosok ahhoz meg kell nézni a gold lapjaikat. Hwang pl. kapásból undoritó lapnak nézett ki már gold lapként is
Na most ő szerintem 3/5 lesz amivel nem fogja a kutya sem használni.
Sane lehetne a tavalyi Hazard/Griezmann ha jól lövik be a statjait.
Vardy gondolom megint 3/5-t fog kapni.Az a bajom ezekkel, hogy ha nem is cselgép valaki de az 5 védő ellen nagyon hasznos néha beiktatni legalább egy heal to healt vagy croquettát, hogy kicsit eltolódjon a védelem. 3 skillel meg a passzolgatáson/bridgen kivül semmit nem tudsz csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Sorozatok
- Macrodroid
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elden Ring
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mendy alacsony. A gold lapja sem azért nem játszik senkinél cb-t ellentétben Walkerrel mert ne lenne alkalmas a statja. Szimplán 4-5 centivel alacsonyabb mint minden más szélsővédőből lett középső védő. Ha csak nem emelnek a magasságán akkor maximum 5 védős felállásban tudom elképzelni középső cbnek