Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madn!ght

addikt

válasz Nandinagy #13207 üzenetére

Ez az alap 92-es lapja.

Köszi mindkettőtöknek a tippeket, mindegyiket megfontolom! Azt már megfigyeltem, hogy egy egyszerű csel a lövés előtt feltuningolja a gól esélyét. Nálam beidegződés, hogy mindent vagy finesse, vagy driven shotként lövök, ez is gond lehet.

Mostanában egyre több embernél megfigyeltem, hogy elmozgatja a kapust, így a zárt szöget nehéz bevenni a lövéseimmel.

A chip shot meg vmi bug, hogy baromi közelről se fogja ki a kapus?! Már a 16-oson belül a kapus szájában a játékos és mellette pöcköli el, a kapus pedig hótvakon’ cseszik kifogni. :F

Egyébként baby VDS egész jól teszi a dolgát, ipari mennyiségű ziccert kivesz, mióta manuálisan irányítom. :C (Azt a tippet is itt kaptam a minap, amiért hálás köszönet)

más: szó volt itt, hogy miként befolyásolja a játék, hogy osztályt lépjen az ember... hetek óta 1700-on állok, egyszerűen +30 és -60 között ingázok. Múlt csütörtök óta (wl-lel együtt) 70+ meccset toltam és egyszerűen alig van olyan, hogy kettő győzelmem legyen zsinórban. Amit nyernék is, a végén megvakul a csapat (szó szerint, egymást sem és a labdát sem érzékelik), vagy kilépnek ellenem és nem kapok wint!

Apropó még mindig nem tudom hogy kell úgy kilépni, hogy ne húzzon losst. Ezt megosztaná valaki, ha nem ütközik az alapelvekkel? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés