- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Azért ez így nem teljesen igaz. Múltkor Guendouzit csináltam és konkrétan 10/10-t nyertem.
Egyébként a live fut friendly a saját divedből ad ellenfelet, nem akárhonnan. Az kibaszás lenne a gyengébb divesekkel szemben. Csak nézz be egy profi streamjébe mikor mondjuk swapozik. 5ből 3szor másik profit kap
Nem értem, hogy 19-10 után ha kikapok miért mindig egy iszonyat szar góllal kell.
Vezetek 2-0ra elbaszok egy ziccert(saját hibából) erre prime henry fejel egyet majd a 88.ban alapvonali bepassz után Mbabu ahelyett, hogy kirúgná a faszomba a labdát inkább áll mint 1 bólya és bepattan róla
Továbbra sem tudom elhinni, hogy nem bírják javítani ezt a press after possession lossos glitchet. Bár gondolom ez glitch, hogy sosem fáradnak tőle a játékosok mikor egész meccsen letámadnak aztán lehet az ea szerint így van jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest