Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Jöttem dühöngeni megint.
Most csinálom a franciásat. Szóval ezt a Friendlyt nyugodtan át lehetne nevezni Toxicnak vagy valami hasonlóra. Félidő 3-0 ide, 1 db helyzete volt, levédtem a 16-ost, lekontráztam, megsemmisítően le volt fodballozva. De csak nem lép ki. A vakegér talál 2 gólt 2 helyzetből. 89.-be cpu felbuktatja a tehetetlen forgolózásai közben. 11-es, de fölékúrja.
1 perc hosszabbítás. 93:12-nél kap egy újabb tizenegyest! Azt is kivédi a kapusom. A világon bárhova üthetné, hát persze hogy mágnes szerűen odapattan a labda az ellen játékosához, aki berúgja. Aztán persze a hosszabbítást megnyeri, mert gyorsan talált egy gólt, az én hulla 76-os csatáraim meg 10-es players in the box + depht + constant pressurenél se támadnak le és végig gurigázza hátul, esetleg szöktet egyet amikor már 14 perce csinálja. És ilyenkor nyilván ő örül magának hogy milyen jól csinálta, neki volt igaza, hiszen győzött. Te meg nyugodtan ültél neki csinálni ezt a monoton fost, de egy meccs után ki kell hogy legyél idegileg. Nem értem, miért ilyen pöcs mindenki, egy szaros friendlyről beszélünk! Sokan még a weekend leaguenél is kilépnek, ha 3-0-ra megy valaki már az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most csinálom a franciásat. Szóval ezt a Friendlyt nyugodtan át lehetne nevezni Toxicnak vagy valami hasonlóra. Félidő 3-0 ide, 1 db helyzete volt, levédtem a 16-ost, lekontráztam, megsemmisítően le volt fodballozva. De csak nem lép ki. A vakegér talál 2 gólt 2 helyzetből. 89.-be cpu felbuktatja a tehetetlen forgolózásai közben. 11-es, de fölékúrja.