Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rk.89
aktív tag
Kis iránymutatásra lenne szükségem.
Kezd alakulni a csapatom, Div 10-ben már jönnek a win-ek, squad battleseket semi-proban és proban küldöm.
SBC-kből az alapokat megcsináltam (Lets get started, Lets move forward, League and nation basics, Hibrid leagues, Hibrid nations, League and nation hybrid, Marquee matchups, illetve párat megcsináltam ami tradeable csomagot adott és jó volt a Value for Coin értéke.
150 playerem van összesen ami nincs a squadban, ebből 71 untradeable, 73k coinom van, 249 consumables és 13 staff memberem.
Kérdésem, hogy szerintetek milyen challengeket / objectiveket stb. kéne behúznom? Néztem az icon-os részeket, de bevallom nem teljesen értem őket... Van valami stratégia amit érdemes követni? Az egyik cél nyilván egy jobb csapat összerakása lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs