Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Egyszerűen nevetséges néha mennyire letud szopatni a játék....
Kikaptam 2 gyerektől olyan gólokkal, hogy marquinhos 25ről finesse Oblaknak vagy olyan 3 gólt kaptam abból, hogy beleléptem a félpályán 1 passzba ami indította a csatárát akit nyilván a védőm nem kísért.
Az első meccsen 3-0 a másodikon 4-0 a félidőben az ellenfélnek. Mindkettőn feljöttem ikszre erre kikapok ilyen gólokkal
Jól van akkor....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kikaptam 2 gyerektől olyan gólokkal, hogy marquinhos 25ről finesse Oblaknak vagy olyan 3 gólt kaptam abból, hogy beleléptem a félpályán 1 passzba ami indította a csatárát akit nyilván a védőm nem kísért.