Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gamegod

senior tag

na kipróbáltam ps4-en.
    nem tartom magam béna fifásnak de world classon engem oktatott a gép.
    1 meccs: Real - Juve 1-2
    2. meccs: Mu - Juve 1-2
    3. PSG - MCity 0-4 (Sané gyerekkel nem bírtam, szabadból olyant kent nekem a Yaya Touré csak nézt)
    Bayern - Chelsea 2-2
    talán ebben voltam a legjobban partiban az ellennel.
    Beadások végre érnek valamit, van értelme beadni mert lehet belőle nagyobb lehetőség. A gyors csere nekem bejön, rég vártam ilyen dologra jár a + érte. Nálam a kapusokkal nem voltak gondok, voltak akkora bravúrok basszus. A tavalyihoz képest szerintem a lövések is sokat javúltak, Robbennel olyan gólt tekertem ballal, mint ha csak élőben láttam volna igazi Robbenes gól volt..
    Végre nem minden szart fúj le a bíró, volt hogy a szélen Sterling elfutott , felrúgtam, ő meg felpattant a bíró meg továbbot intett. Ideje volt az ilyen apróságokra figyelni. Szerintem a passzolás is sokat javult, külsővel olyan szép passzokat adott Modric , csak néztem.
    Kipróbaltam a Journey-t. Na hát ezzel megint felcsigáztak, a végén az átvezetővel "utolsó esély hogy megmentsük a karriered" vagy valami hasonló lezárás volt már nem emlékszem de oké volt tetszett. Lesz értelme pörgetni a Jouerny-t az tuti.
    Ami nem tetszett, nem értem hogy jópár játékosnak még mindig miért nincs megcsinálva az arca, vagy pl : Rudy a Bayernből, tavaly megvolt csinálva az arca most meg nem. Casemiro is te jó isten..
    nem volt ez rossz de nemtudok dönteni, a Pes is tetszett, ez is.. hmm.
    Amúgy world classon tényleg olyanokat cselezgetett a gép ellenem hogy csak néztem, David Silvával egy gól előtt 2 emberemet elküldte aztán betekerte a kapuba...
    Nagyjából elsőre ennyi.
    Eddig az elmúlt 3 évben előrendeltem mindig a fifát, most gondolkodok még.. Megvárom a PES teszteket.

Új hozzászólás Aktív témák