Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtrms
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
Én is így vagyok. Eddigi legjobb fifa, és szerintem a grafika rengeteget változott (pozitív irányba). Lassult a játék, nem tapad a lapda a lábakhoz és még fizikát is kapott mert belassul a lapos erős passz a végére.
SZÓVAL....a teljesnek tuti semmi köze nem lesz ehhez. Túl jónak érzem a demót.Más: ez a semmi szerelés, meg 8gólos témák...milyen szinten !?
Én worldclasson játszottam most gyorsan 3 meccset és az ellenfél szabálytalankodott, lerángatott, becsúszott stb. Gólokat tekintve meg egyszer rúgtam 3-at a Reallal a PSG ellen, de amúgy ilyen 1-2 gólos meccsek jöttek össze. Egyszer ki is kaptam
Jelenleg azt érzem, hogy a szintek a demóban jóval gyengébbek és a Real kicsit OP. Ez valószínűleg azért van, hogy mindenki (aki nem tud játszani) az is élvezze a játékot és esetleg elhiggye hogy ügyesebb lett. A Real meg a borító miatt kell OP legyen a demóban. Szimpla marketing, engem nem is érdekel. A teljesben tuti más lesz (ahogy az elmúlt években is).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest